Na de de trainingsdag van Knokke ging de Miyazaki Cup door. De Miyazaki Cup is een speciale wedstrijd ter ere van Miyazaki Shihan, die 30 jaar geleden is overleden. De Miyazaki Cup is een zoektocht naar de meest complete karateka.

Na verschillende, mooie wedstrijden bij de heren en dames werden Mathis Caruso en Rani de Craim gekroond als de kampioenen van deze prestigieuze wedstrijd.
Bij de dames werd Rani winnaar na zowel een 3de plaats in kata als in kumite. Bij de heren werd Mathis winnaar na winst bij kata (1ste plaats) en een derde plaats in kumite.

Via deze weg willen wij de organiserende club, alle helpers, scheidsrechts, kampers en het publiek bedanken om van deze editie een succes te maken.

Winnaar Miyazaki Cup 2023 dames: Rani De Craim
Winnaar Miyazaki Cup 2023 heren: Mathis Caruso

Deelneemsters Miyazaki Cup 2023 dames: Agalia Italia, Emanuela-Eliza Fodor, Lauriane Guerin, Lien Kindt, Magali Geens, Raoni Ghysels, Rani De Craim en Vienna Knockaert.
Deelnemers Miyazaki Cup 2023 heren: Jonathan Mulolo, Louis Dangremont, Louca Van den Houwe, Mathis Caruso, Maxime Galet, Michiel Vlaminck, Quinten Meiresonne en Thomas Renard.