Geconfronteerd met de wereldwijde pandemie die verband houdt met Covid-19, en volgens de aanbevelingen van de Belgische regering, is het ieders verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de strijd tegen de verspreiding van het virus.

Ons land is niet de enige die uitzonderlijke maatregelen neemt, zoals Italië, dat voor het eerst het belang van deze maatregelen heeft aangetoond, de grenzen zijn gesloten, reeds Denemarken en Duitsland. Alle soorten vergaderingen en evenementen worden geannuleerd of uitgesteld tot 15 april in Frankrijk.

En we weten dat we het hier alleen hebben over manieren om de besmettingskromme te veranderen, niet over het verwijderen van het virus. Zonder alarmerend te willen zijn, moet iedereen hieraan bijdragen.

De verantwoordelijken van JKA Belgium vormen geen uitzondering op de regel en hebben daarom besloten de editie van de lente stage 2020 te annuleren. Met deze moeilijke beslissing hopen we dat u het volledig begrijpt.

Wees gerust, we zullen er alles aan doen om de volgende editie nog beter te maken dan de vorige. We zijn bedroefd over deze beslissing omdat we het plezier kennen dat we allemaal hadden om dit Karate-festival te delen, maar de gezondheid van iedereen is momenteel het belangrijkste.

De organisatoren,

Senseï Gneo - Hoofdinstructeur JKA B
Phillipe Wattieaux - President JKA B