Het was toch met wat vraagtekens dat we uitkeken hoe onze ploeg het zou doen op het ESKA-kampioenschap in het weekend van 24-26 november ll., en met reden, want de ploeg was erg vernieuwd/verjongd, gezien ervaren en succesvolle kampers als Arnaud Vicaire en de gebroeders Wille er niet meer bij zijn, en ook een vaste waarde als Mulolo Jonathan afwezig was.
Maar het resultaat is boven alle verwachtingen met een schitterende tweede plaats: Europees vice-kampioen!   En dat vóór het sterke en gevreesde Russisch team!   Je moet het maar doen. 
Een dikke proficiat dus voor Kristof Vermeulen, Nasuf Hoti, Gianni Schotte, Quinten Meiresonne en Haroun Beldjoudi, hun trainer/coach Marco Barone en de ploegmanager Philippe Wattieaux. 
En zeker niet te vergeten: de mooie finaleplaats (6°) kata voor Nikita Buchinskiy waarbij deze zijn mooie uitslagen van het verleden bevestigt.

Wens je ook eens de sfeer op te snuiven van het kampioenschap? Ga naar facebook een 200-tal foto's nemen je mee naar het kampioenschap in Portugal.