Na een toename van het aantal Covid-gevallen en om nieuwe besmettingen te vermijden, heeft de organisatie, in overleg met de beheerders van het sportcomplex Braine-l'Alleud, besloten om het 'Covid Safe Ticket' (CST - sanitaire pas) op te leggen om toegang te krijgen tot de nationale training (zowel 1e zaterdag als 3e maandag). Dit wordt gecontroleerd bij de ingang. De zaal zal enkel toegankelijk zijn op de voorziene tijd, zowel om andere locaties te respecteren als om de controle uit te voeren. Mensen die niet in orde zijn of geen QR-code kunnen voorleggen, worden uitgenodigd om niet te komen.

Identiek aan vorige edities zal opnieuw in 2 groepen gewerkt worden zodat voldoende ruimte kan geboden worden aan alle karateka’s:

  • Vanaf 3de DAN : training van 14u tot 15u
  • Tem 2de DAN : training van 15u tot 16u

Hoewel we ons bewust zijn van het bindende aspect van deze maatregel, die hoe dan ook wordt opgelegd, hebben we er alle vertrouwen in dat dit initiatief de goedkeuring zal krijgen van de meerderheid van onze leden die zich nog steeds zorgen maken over de verspreiding van COVID.

Na het uitvoeren van de controle is het dragen van een mondmasker tijdens de lessen niet meer nodig, bij het reizen in het complex daarentegen is het mondmasker verplicht.

We vertrouwen op de verantwoordelijkheid van clubs om deze informatie onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden.

Voor JKA België,

Senseï S. Gneo            Ph. Wattieaux
Hoofdinstructeur        Voorzitter