Naar jaarlijkse gewoonte verbroederen we op datum van 17 juni ter ere van onze S. Miyazaki Shihan.

We hopen dat hij niet alleen trots is op onze organisatie, maar ook op ons allen als lid van onze Belgische JKA- familie. Onze JKA-familie is sinds zijn heengaan verder geëvalueerd en gegroeid. Maar ondertussen zijn er heel wat van onze leden die hem uitsluitend kennen van de foto die vooraan in onze dojo’s pronkt en/of de verhalen en herinneringen die verteld worden.

Het kan echter niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk hij was voor onze Belgische JKA-familie. Het zijn immers zijn levenswerk en visie die continu verdergezet worden door JKA Belgium. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om daar elke jaar even stil te staan.

Daarom nodigen we jullie allen graag uit op onze S. Miyazaki Memorial op maandag 17 juni 2024. We verzamelen om 19u00 in het sportcentrum Stade G. Reiff, Rue Ernest Laurent 215 te Braine l'Alleud. Traditiegetrouw zal er een kort trainingsmoment zijn, gevolgd door een sober bezinningsmoment en een gezellig samen zijn.

Om ons goed te kunnen organiseren, hadden we graag VOORAF vernomen met hoeveel mensen jullie als club aanwezig zullen zijn op dit evenement. Gelieve dit uiterlijk tegen zaterdag 15 juni 2024 te bevestigen, door op dit bericht te antwoorden.

Met sportieve groeten,

Andy Willaert                                                                                   Geneviève Wellekens
Voorzitter BAKF                                                                                Ondervoorzitter BAKF
Voorzitter JKA Vlaanderen                                                               Voorzitter JKA Francophone

Sergio Gneo
Technisch verantwoordelijke JKA Belgium