Met trots kondigen we de 26ste editie van de JKA Europe Cup aan, die plaatsvindt in België op zaterdag 6 april 2024, zoals eerder gecommuniceerd in onze "save the date". Als organisatie streven we naar niets minder dan een spectaculair succes voor dit Europees JKA kampioenschap, een uniek evenement waar we buitengewoon getalenteerde karateka's op Europees niveau kunnen bewonderen.

Dit grandioze avontuur kan echter alleen werkelijkheid worden met jullie omvangrijke steun!

Jullie steun is van onschatbare waarde en kan op diverse manieren worden gegeven. Natuurlijk kun je ons aanmoedigen door een toegangsticket te kopen en onze atleten luidkeels te ondersteunen op de dag van het evenement. Maar wat als je een stap verder wilt gaan? Wat als je wilt bijdragen op een meer substantiële manier aan het succes van dit evenement?

Dat is waar sponsoring in beeld komt. Of je nu een kleine of grote bijdrage wilt leveren, er is voor elk wat wils. Door ons te sponsoren, word je niet alleen een onmisbaar onderdeel van dit prestigieuze evenement, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van JKA-karate in België én onze nationale JKA-elite.

Als extra stimulans willen we benadrukken dat we, met het oog op de toekomst, 10% van de verzamelde sponsorgelden zullen toewijzen aan onze nationale JKA-elite.

Er zijn diverse manieren waarop je kunt bijdragen:

  • Karateclubs: peil bij je leden, ouders, familie... of er interesse is om te sponsoren of steun de JKA Europe Cup door als club te sponsoren.
  • Bedrijven: overweeg sponsoring om je betrokkenheid bij karate te tonen, terwijl je je merk in de schijnwerpers zet.
  • Werknemers: wie weet kun je je werkgever polsen om sponsoring te overwegen en er samen met ons een succes van te maken.

Samen kunnen we van de JKA Europe Cup 2024 een onvergetelijk succes maken!

Alle details over ons evenement zijn te vinden op www.jkaeurope2024.com. Laten we samen streven om van dit evenement een daverend succes te maken waar nog jaren over zal worden gesproken.

Met sportieve groeten,
Andy Willaert
Voorzitter BAKF vzw