Aan de leden van JKA Belgium,

Jullie hebben zonder twijfel met veel emotie en empathie de gebeurtenissen gevolgd van de laatste dagen.

Bij het zien van de verwoestende beelden, kon JKA-Belgium niet gevoelloos blijven voor de nood van de mensen in de overstroomde gebieden.
Onze federatie heeft uiteraard niet de hulpkracht zoals het Rode Kruis of andere overheidsverenigingen, maar wij kunnen misschien op ons niveau ook een helpende hand bieden aan de slachtoffers van onze federatie, de leden van de provincies Waals Brabant, Luik, Namen of andere regio's die niet gemediatiseerd werden.

Een oproep tot solidariteit JKA Belgium werd aldus gelanceerd.
Voor dit doel werd een bankrekening geopend bij Belfius om jullie donaties te verzamelen. Na oprichting van dit solidariteitsfonds zullen de clubverantwoordelijken gecontacteerd worden teneinde ons de hulpaanvragen over te maken van de leden of de clubs die getroffen zijn door de overstromingen.

JKA-Belgium heeft zich gemobiliseerd voor de Tsunami in Japan, enkele jaren geleden, en dat was een immens succes.
Nu heeft de tsunami plaats in België, dus laten we opnieuw, en nog altijd, solidair zijn, en bewijzen dat als we spreken over de JKA-familie, dit geen loos woord is.

Als ieder lid van JKA-Belgium een kleine geste doet kan er een kapitaal opgericht worden teneinde onze leden in moeilijkheden een beetje te ontlasten. Iedere storting op deze rekening is van harte welkom.

JKA Belgium One Family
BE98 0689 4235 1993

Vriendelijke groeten,

Philippe Wattieaux,                                                                       Angelo Pavoncelli,
voorzitter JKA Francophone                                                          voorzitter JKA Vlaanderen
voorzitter JKA Belgium