Zoals u weet, lopen de besluiten van de Nationale Veiligheidsraad voorlopig t.e.m. 5 april  (met bijgevolg dus ook de federale training op zaterdag 4 april), maar waarschijnlijk komen er nog netilige tijden aan.  

Het is meer dan ooit essentieel om deze COVID-19 snel te bestrijden door samen de maatregelen op te volgen om verdere verspreiding te voorkomen. JKA zal dus ook niet van deze regel afwijken. 

Het is daarom met groot verdriet dat volgende activiteiten in april worden geannuleerd:

-           DAN voorbereiding van 07/04 in Genk

-           Federale en regionale trainingen t.e.m. 19 apri

-           De internationale stage van Louvain-La-Neuve van 11 tot 13 april. 

 

We zijn uiteraard onderhevig aan een eventuele uitbreiding van de veiligheidsmaatregelen. Bijgevolg is het mogelijk dat het JKA Belgisch kampioenschap voor jongeren op 26/04 ook uitgesteld zal worden naar een latere datum. We houden je hiervan op de hoogte. 

Voor kandidaten van een DAN examen die vragen hebben over hun trainingspunten, wil onze technisch directeur iedereen geruststellen dat er rekening zal worden gehouden met het coronavirusprobleem.

Onze technisch directeur en voorzitter sturen u volgende berichtgeving door omtrent Stage International JKA Louvain-La-Neuve (klik hier).

Ondanks dat dit virus vele deuren sluit, kan ze ook harten openen. Laat ons solidair zijn en diegene van wie we houden beschermen, zodat we ons allemaal een uitstekende gezondheid hebben zodra de veiligheidsinstructies worden opgeheven.