Beste clubverantwoordelijken,

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de Algemene Vergadering van vorige zaterdag 14 januari 2023. Het was fijn om met alle clubs binnen onze leerschool JKA Vlaanderen rond tafel te zitten. Ik ben blij en dankbaar om zoveel enthousiasme te zien bij de start van het nieuwe jaar.
 
De Algemene Vergadering is ook het ideale moment om onze vrijwilligers in de kijker te plaatsen en in de bloemetjes te zetten. We zijn als JKA Vlaanderen zeer fier om Pascal Pieters (Gavere, KC --) een gouden medaille te overhandigen voor zijn jarenlange inzet.
 
Volgens het vaste stramien werd tijdens deze vergadering het jaarverslag overlopen, het financieel verslag van 2022 bekeken en werden de budgetten voor 2023 goedgekeurd.
 
We blikten samen vooruit naar wat we willen verwezenlijken in 2023 en op langere termijn, maar ook naar welke activiteiten er op de planning staan. We zijn verheugd dat er dit jaar terug 3 volwaardige meerdaagse stages georganiseerd worden (stage JKA Francophone, stage S. Miyazaki en de stage van Brussel).
 
Twee bestuurders (Dirk De Mits en Panayotis Periklakis) verlengden hun mandaat niet en werden uitvoerig bedankt. Hun jarenlange inzet was een grote meerwaarde voor ons. Bovendien mochten we 4 nieuwe personen van harte verwelkomen in onze bestuursploeg, namelijk:
  • Gianni Schotte
  • Rombout Verwimp
  • Vienna Knockaert
  • Yves Haes
Rombout Verwimp is eveneens provinciaal afgevaardigde van Limburg. En Yves Haes heeft beslist om tevens de rol op te nemen van penningmeester. 
 
Met ons uitgebreid team en het enthousiasme van alle clubs gaan we ook in 2023 met de volle goesting aan de slag!

In naam van het voltallige bestuur,
Andy Willaert
Voorzitter JKA Vlaanderen