background

Overlijden Kasajima Senseï

 

 

 

Kasajima Senseï is niet meer…


Voorbije vrijdag, 10 februari 2017, vernamen wij tot onze ontsteltenis het schielijk overlijden van onze vriend en collega Keiichi Kasajima.  Geheel onverwacht is hij op 69-jarige leeftijd Miyazaki Shihan gaan vervoegen. Soms raadselachtig en zelfs folkloristisch laat hij zich herinneren als een  enigszins eigenzinnig maar steeds sympathiek persoon, steeds goedlachs en joviaal met een allure à la Indiana Jones.  Erg gewaardeerd door jongeren tijdens stages, was hij voor onze JKA-familie achter de schermen een erg gewaardeerde hulp als vertrouwensman/tolk tijdens de vele contacten van onze nationale leiding met JKA in Japan.


Naast 6de Dan, stichter en hoofdlesgever van Yamamo Karaté club, was hij sinds meer dan veertig jaar ook de hoofdinstructeur van JKA-Groot Hertogdom Luxemburg.

 

Aan zijn vriendin, kinderen, familie, naastbestaanden en leerlingen bied ik, in naam van JKA Belgium, onze meest oprechte deelneming aan.


Vaarwel, beste vriend, we zullen u missen.
Oss !!

 


Philippe Wattieaux,
Voorzitter JKA Belgium

 

 

 

De begrafenis gaat door deze woensdag, 15 februari om 15u in het Crématorium d'Uccle, Avenue du Silence 61, in 1180 UKKEL. Samenkomst om 14u45.

 

Een herinneringsmoment vanwege BAKF wordt georganiseerd op zaterdag 4 maart e.k. van 12 tot 13u.   De juiste plaats is nog niet bevestigd, maar hoogstwaarschijnlijk zal dit doorgaan in de dojo van Yamamo Karate club (zijn club).